Client: RijksUniversiteitGroningen, Sustainable Societies

Bureau PAU heeft bijgedragen aan een prestigieuze Horizon2020 aanvraag (REFLECTIVE-11-2015 – Enabling Innovation – Creating Impact from Social Sciences and Humanities).

Het doel van deze Horizon 2020 call is om een platform te ontwikkelen dat de waardering van het onderzoek van “Social Sciences and Humanities” kan verbeteren en SSH producten kan ontwikkelen. De interdisciplinaire netwerkorganisatie “Sustainable Societies” van de Rijksuniversiteit Groningen was de initiator voor de projectaanvraag “Accomplissh” (Accelerate co-creation by setting up a multi-actor platform for impact from Social Sciences and Humanities). Het doel is om met een nieuw consortium van Europese universiteiten een brug te slaan tussen SSH onderzoekers en gebruikers (overheden, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties/burgers) middels co-creatie. Bureau PAU vormde met Sustainable Societies een actief en inspirerend team.

Concreet heeft Bureau PAU een planning opgesteld en bewaakt, de partnersearch ondersteund, een partnerbijeenkomst voorbereid en actief begeleid, input van partners gecoördineerd en teksten voor de aanvraag geschreven.